Stap 1 - Beslissen

De beslissing om te gaan verhuizen is vaak de moeilijkste stap in het traject tussen verhuizen en verhuist zijn. Tal van moeilijke besluiten moeten worden genomen: wat kan mee naar de nieuwe woning, wat kan aan anderen worden overgedragen en wat moet worden weggedaan.
 
Seniorenverhuiszorg  komt graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand  van een aantal voorbeelden kunnen wij u laten zien wat wij voor u in de praktijk kunnen betekenen. Seniorenverhuiszorg  zal u het gevoel geven dat verhuizen helemaal niet zo ingewikkeld is en zal ervoor zorgen dat al uw wensen respectvol zullen worden behandeld  en de uitvoering daarvan uiterst zorgvuldig zal geschieden.
 

Aan de hand van de situatieschets van uw nieuwe woning kan Seniorenverhuiszorg  met u bespreken wat in de nieuwe woning geplaatst kan worden. Na de indeling van de nieuwe woning is het wellicht eenvoudiger te beslissen over de overige spullen die vaak grote persoonlijke waarde hebben. Seniorenverhuiszorg  kan voor de verwijdering, eventueel opslag en verantwoorde wijze voor afvoer van het restant van de inboedel zorgdragen.